Hjælp os med at informere den danske befolkning!

 De fleste dansker aner ikke, at der den 12 Marts 2020 blev indført en hastelov, der gør det muligt for myndigheder at tvangsisolere, tvangsmedicinere og tvangsvaccinere dem og deres børn, og ud af de der kender til hasteloven, er der mange der ikke ved, hvad denne reelt betyder for hver enkelt af os, vores samfund og vores fælles fremtid. Det er vores opgave at oplyse dem. Vi har gjort det nemt for dig at hjælpe os.

Vi tager meget gerne imod donationer på Konto 8114 8639655

Pengene bidrager blandt andet til afholdelse af demonstrationer, til kampanger, informationsmateriale, drift af hjemmeside og transportudgifter for bestyrelsen. Donationerne er fradragsberettiget.

Profilbilled ramme

Her finder du en guide der step by step viser dig hvordan du deltager i vores online demonstration ved at opdatere dit facebookprofilbillede med denne ramme og tilhørende tekst, og den dermed hjælper os med at informere den danske befolkning!

Demonstration

Vi har brug for at være så mange som muligt til vores demonstrationer, så mød op – og tag gerne venner med – og bak op ved at dele begivenheden i dit netværk! Kom med på gaden og hjælp os med at informere den danske befolkning!

Memes og billeder

Her finder du masser af memes og billeder lige til at downloade og dele i et opslag på de sociale medier eller sende på mail til en ven, din onkel eller måske hele din kontaktliste, og på dn måde hjælpe os med at informere den danske befolkning!

Hjemmeprint flyer

Denne flyer med vigtig info kan du printe og dele ud til dine medborgere. Put den i postkasserne i din opgang, giv den til dine gæster og dem du besøger, tag den med til din frisør, din aoutomekanikker mm. og hjælp os med at informere den danske befolkning!

Klistermærke

Dette klistermærke kan du downloade og bestille, hos bla. onlineprinters.dk. Du kan derefter klistre det på skraldespande, busstoppesteder, skilte, bænke og borde, eller hvor du ellers mener det kan informere den danske befolknng!

Løbesedler

Du kan nemt og hurtigt printe og klippe disse løbesedler. De kan efterlades i biografen, på kundetoiletet, i metroen, i biblioteksbogen, eller du kan forære dem til alle, der er på vej ud af netto, og på den måde hjælpe os med at få informere den danske befolkning!