Om os

Foreningen “Nej til tvangsvacciner og vaccineapartheid ” blev oprettet i maj 2020.

Vi startede som en Facebook side, hvor fælles interesser, bekymringer og tanker omkring vaccinering for Covid19, generelle vacciner og alt hvad der vedrører områderne omkring vaccinering blev og stadig bliver delt.

Denne forening blev oprettet, for at vi fortsat kan oplyse om vores sag, samt medlemmer kan skrive sig op.

Her vil løbende blive delt aktiviteter som vedrører vores sag. Det kan både være begivenheder, som vi som forening har oprettet eller begivenheder fra ligesindende organisationer, som vores sag har interesse i.

Synes du det er uoverskueligt, at skulle sætte sig ind i hvad vaccinering mod Covid19 bestyder for dig, hvad Covid19 i det hele taget er og hvilke medier, som bringer det du har brug for at vide?

Det kan vi godt forstå!

Vi kan ikke fortælle dig hvilket medie der er 100% sandfærdigt. Vi kan ikke give dig opskriften på den rigtige tilgang, men vi kan dele det vi har fundet ud af. Det vi deler her er fri for komercielle interesser fra vores side. Vi har dog alle en personlig interesse, som er at kunne bestemme medicinsk over vores egen krop og den vil vi kæmpe for. 

Så vil du være sammen med os i kampen, så følg med på sidem og støt vores arrangementer og begivenheder ved at melde dig ind i foreningen.

 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen

Mød Christian Nørremark

Christian Nørremark – stifter af nej til tvangsvacciner – talte til demonstrationen i KBH den 29. August 2020

Christian Nørremark – stifter af nej til tvangsvacciner – talte til demonstrationen den i Fælledparken 1. Maj 2020

Christian Nørremark besøger Kadija’s verden, og fortæller blandt andet om, hvorfor han står op for det frie valg.